Gode råd

LABELS
Det er vigtigt at du beskriver varen specifikt på dine labels, for at undgå at der kan byttes rundt på labels. Hvis du ønsker at ændre beskrivelsen eller prisen på din vare, skal der sættes en ny label på. Hvis der er rettet i beskrivelsen eller prisen på en label, vil varen blive afvist ved kassen og du mister dit salg. Vær opmærksom på at dine labels sidder godt fast på varen – særligt ved tekstiler. I Butik Loppen har du mulighed for at lave dine egne manillamærker af genbrugsmaterialer som vi har sat til rådighed – helt gratis . Der skal sættes labels på hver enkelte vare og det er ikke tilladt at sætte labels på hylder og bøjler.

OPRYDNING
I Butik Loppen ved vi at en opryddet og overskuelig stand sælger bedre og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med! Derfor går vi en oprydningsrunde én gang om dagen. Vi vil råde dig til at forsøge at indrette din stand så den er overskuelig for øjet som kigger – fyld op lidt oftere, flyt lidt rundt på dine ting og sørg for der jævnligt er udskiftning i varerne.

ALARMER
I Butik Loppen bruger vi både overvågning, alarmsystem og almindelig årvågenhed for at forhindre tyveri. Den bedste måde at sikre sine varer på, er ved brug af alarmer. Vi har forskellige slags som du kan købe/leje – spørg i butikken, så vejleder vi dig til den bedste løsning.

MARKEDSFØRING
Det er gratis og effektivt at markedsføre på de sociale medier. Du kan fx tage et billede af din stand og lave et opslag i diverse “Ting til salg” grupper på facebook – på den måde er der rigtigt mange der ser dine ting og måske får lyst til at besøge din stand i Butik Loppen.

UDSALG
Du kan lave udsalg på din stand ved at få -25%, -50% eller -75% på alle dine varer. Ring til Butik Loppen eller henvend dig i butikken så klarer vi det for dig.